Produsen profesional cangkir, peralatan meja, aksesoris rambut lan cetakan

Produsen profesional cangkir, peralatan meja, aksesoris rambut lan cetakan

Katrangan singkat:

Pengalaman nggawe cetakan Luwih saka 13 taun
We gawé Cetakan, prototipe, cetakan injeksi, perakitan produk, percetakan permukaan, nyemprotake integrasi permukaan
Wektu Mold 25 dina kerja
Rongga cetakan Siji rongga, rongga utawa produk sing padha digawe bebarengan
Rongga cetakan Penggilingan, grinding, CNC, EDM, nglereni kabel, ukiran, EDM, lathes, permukaan Rampung, etc.
Proses Produksi Gambar audit - analisis aliran cetakan - validasi desain - Bahan khusus - pangolahan cetakan - pangolahan inti - elektroda
mesin - Proses sistem runner - pangolahan lan pengadaan bagean - ditampa mesin - proses perawatan permukaan rongga
- Mode Komplek Die - Kabeh lapisan permukaan cetakan - Plat pemasangan - sampel cetakan - tes sampel - ngirim sampel
Sistem mutu ISO9001


Detail Produk

Tag produk

new Google-44mold-5 mold-6 mold-7 mold-8new Google-58 new Google-57new Google-59new Google-60

 

Tips:

Metode Packing: kotak kayu packing

Cara transportasi: segara, udhara, miturut kabutuhan pelanggan.

Wektu pangiriman: 25 dina kerja sawise pembayaran

new Google-47

Tips:

Kita ngarepake para pelanggan teka ing pabrik kita, kanggo ngunjungi pabrik lan panuntun teknis,

supaya kita bisa duwe hubungan sing luwih apik karo pelanggan lan kerjasama sing luwih apik.

Google-8

 

1.Kita setya ngasilake cetakan sing bermutu lan nyedhiyakake layanan sing paling apik kanthi rega sing paling apik.

Sampeyan bisa nyedhiyani kita karo gambar lan dimensi saka produk sing arep kanggo nggawe, kita bakal ngrancang gambar lan nggawe cetakan kanggo sampeyan,

lan pangarep-arep kanggo dadi partner long-term karo sampeyan

2.Kita minangka merek lan pabrik, kanthi ewonan jinis produk, kanthi layanan lan kualitas minangka sing pertama,

kita ora duwe jumlah minimal pesenan, marang kita kabutuhan, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo layanan paling profesional.

3.Layanan One-Stop: 3D design-3D printing-Mold design-Mold making-Plastic Injection Production-Silk screen printing.

Google-9

1. Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

Kita minangka pabrikan amarga sampeyan bisa ndeleng bengkel kita kaya ing ndhuwur.

2. Apa jenis istilah dagang sing bisa sampeyan lakoni?

EX-WORKS, FOB, CIF, DDP DDU

3. Apa syarat pembayaran sampeyan?

50% Mold biaya simpenan, imbangan biaya jamur + 50% biaya produksi mbayar nalika conto confimed, Balance biaya produksi mbayar marang salinan B / L.Kita nampa T / T

4. Apa sampeyan ndhukung OEM?

Ya, kita bisa ngasilake kanthi gambar teknis utawa conto.

5. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?

Umume, butuh 40 dina (30 dina nggawe jamur lan 10 dina nggawe produksi massal).

6. Apa jenis cetakan materi sing bisa digunakake.

Sembarang bahan cetakan bisa digunakake amarga kita duwe pemasok bahan mentah sing profesional banget.Umume, bahan cetakan sing digunakake yaiku 718.

7: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?

1. Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat kanggo produk sing paling apik.

2. Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi asale.

 

Yen sampeyan duwe pitakon, informasi apa wae sing pengin dikonsultasi, sampeyan bisa nambah email:candy@nbplasticmetal.com


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan