Pemasok cetakan injeksi plastik ngatur bagean cetakan injeksi kluwarga rega cetakan injeksi plastik kanggo juicer manual

Pemasok cetakan injeksi plastik ngatur bagean cetakan injeksi kluwarga rega cetakan injeksi plastik kanggo juicer manual

Katrangan singkat:

Tipe Mold

Cetakan Injeksi Plastik

Piranti Lunak Desain

UG, ProE, Auto CAD, Solidworks, etc.

Bahan Mold

718H, P20, NAK80, S316H, SKD61, lsp.

Kekerasan baja

20-60 HRC

Mold Base

HASCO, DME, LKM, lsp.

pelari

Pelari panas, pelari dingin, miturut kabutuhan pelanggan

lan struktur bagean.

Rongga cetakan

Single-rongga utawa Multi-cavit, minangka saben customer requirement

lan struktur bagean.

Teknik Ejection

Ejeksi pin, ejeksi lengan, ejeksi bar, ejeksi blade, dll.

Tipe Gate

Edge gate, sub-gate, pin gate, side gate, etc.

Perawatan panas jamur

Quencher, Nitridasi, Tempering, etc.

Sistem Pendinginan Mould

Pendinginan banyu utawa pendinginan tembaga Beryllium, lsp.

Lumahing jamur

EDM, tekstur, polishing dhuwur

Mold Life

> 500.000 poto

prabotan

CNC kacepetan dhuwur, CNC standar, EDM, Wire cutting, Grinder, Lathe, Milling machine, mesin injeksi plastik

Bahan baku injeksi plastik

PP, PA6, PLA, AS, ABS, PE, PC, POM, PVC, PET, PS, TPE/TPR, lsp.

Wektu timbal

25-60 dina

Sertifikat

ISO 9001


Detail Produk

Tag produk

Kustomisasi Juicer buah Multifungsi plastik

cetakan omah / jamur

Layanan kita:

1. Desain Parts, Prototype, Vacuum Casting kanggo jumlah cilik

2. R&D (Desain miturut gambar lan syarat klien).Produsen Mould karo DME, Standar HASSCO, Ekspor menyang Prancis, Italia, Norwegia, Amerika Serikat, Israel lan liya-liyane.Produsen cetakan profesional kanthi 7 taun

3. Bagian cetakan, kayata bagean mobil, aksesoris mobil, komponen elektronik

819-D01

819-D02

819-D03

819-D04

819-D05

819-D06

819-D07

Kita setya ngasilake cetakan sing bermutu lan nyedhiyakake layanan sing paling apik kanthi rega sing paling apik.Sampeyan bisa nyedhiyani kita karo gambar lan dimensi saka produk sing arep nggawe, kita bakal ngrancang gambar lan nggawe cetakan kanggo sampeyan, lan ngarep-arep kanggo dadi partner long-term karo sampeyan.

819-D08

819-D09

819-D10

819-D11

819-D12

819-D13

Kita minangka merek lan pabrik, kanthi ewonan jinis produk, kanthi layanan lan kualitas sing bermutu minangka sing pertama, kita ora duwe jumlah pesenan minimal, nyritakake kabutuhan sampeyan, kita bisa nyedhiyakake layanan sing paling profesional. .

819-D14

Pembuatan Cetakan Injeksi Plastik

1.Samples / Drawing & Requirement saka sampeyan

2.Mould desain:kita bakal Komunikasi lan Exchange pendapat karo sampeyan sawise sampeyan nggawe pesenan.

3.Material Tuku: nglereni Steel lan Mould basa perkakas.

4. Ngrakit.

5.Inspection saka jamur: nderek lan Ngontrol Processing perkakas.

6.Mould testing:Kita bakal ngandhani tanggal.Than bakal ngirim laporan inspeksi sampel¶meter injeksi karo sampel kanggo sampeyan!7. Panjenengan instruksi & konfirmasi kanggo pangiriman.

8. Siap digawe cetakan sadurunge packing.

9.We nyedhiyani sembarang differeny jinis jamur injeksi plastik, jamur jotosan, cetakan silikon, layanan cetakan die casting.

Spesifikasi Plastik Molding

1. Produsen profesional, desain, cetakan injeksi produksi lan kontrol kualitas cetakan stamping

2. sugih pengalaman ekspor cetakan injeksi plastik lan jamur stamping

3. Rega cukup saka cetakan desain

4. Cavities: siji utawa minangka saben growong kabutuhan

5. Perawatan: S45C Pretreat> 25Hrc, Lan Nitriding

6. Mold Steel: Rongga, Inti lan geser: P20,2738,2136 kasedhiya Moldbase:LKM kasedhiya

7. Standar: DEM, HUSKY, kasedhiya

8. Hot runner: miturut dikarepake

9. Wektu urip: > 300 ewu kaping

10. Paket: kasus kayu lapis, cat anti karat

819-D15819-D16819-D17

FAQ

1. Sapa kita?
Kita adhedhasar ing Zhejiang, China, wiwit taun 2014, adol menyang Amerika Utara (30.00%), Eropa Kidul (10.00%), Lor
Eropa(10,00%), Amerika Tengah(10,00%), Eropa Barat(10,00%),Timur Tengah(10,00%),Eropa Timur(10,00%),Amerika Selatan(10,00%).Ana total 51-100 wong ing kantor kita.

2. Kepiye carane bisa njamin kualitas?
Tansah sampel pra-produksi sadurunge produksi massal;
Tansah inspeksi pungkasan sadurunge dikirim;

3. Apa sampeyan bisa tuku saka kita?
Cetakan, Produk Plastik, Produk Logam, Produk Gigi, Mesin CNC

4. Apa sampeyan kudu tuku saka kita ora saka supplier liyane?

Ningbo P&M Plastic Metal Product Co., Ltd. We main nindakake kabeh jinis desain 3d, printing 3d lan cetakan logam plastik perkakas lan produk.Kita duwe insinyur lan pabrik dhewe.Pasokan siji-mandeg: desain 3d - percetakan 3d - nggawe cetakan - injeksi plastik

5. Layanan apa sing bisa diwenehake?
Katentuan Pangiriman Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, FCA, DDP, DDU;
Mata uang Pembayaran Ditampa:USD,EUR;
Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C, PayPal, Western Union, Escrow;
Basa sing digunakake: Inggris, Cina, Spanyol, Prancis, Rusia

 
6. Apa karakteristik layanan sampeyan?
1. pitakonan Panjenengan related kanggo produk utawa prices kita bakal mangsuli ing 24hours 2. Welltrained lan Staff experienced kanggo njawab kabeh pitakonan ing basa Inggris lancar.3. Nawakake dhukungan kanggo ngatasi masalah ing aplikasi utawa periode sade.4. prices Competitive adhedhasar kualitas padha.5. Njamin kualitas sampel padha kualitas produksi massal.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan