Kotak plastik, bingkai kacamata, kotak coklat, produsen cetakan kotak kaca plastik

Kotak plastik, bingkai kacamata, kotak coklat, produsen cetakan kotak kaca plastik

Katrangan singkat:

Kita janji Pengalaman nggawe cetakan profesional, layanan sing apik, proses transaksi sing sampurna, sikap kerja sing serius
We gawé Kita bisa nggawe cetakan kanggo produk plastik saka ukuran apa wae
Wektu Mold 25 dina kerja
Bahan cetakan P20,2738,2344,718, S136,8407, NAK80, SKD61, H13
materi produk ABS,PP,PC,PA6,PA66,TPU,POM,PBT,PVC,HIPS,PMMA,TPE,PC/ABS, TPV, TPO,T PR,EVA,HDPE,LDPE,CPVC,PVDF,PPSU.PPS.
wektu produksi babagan 5 wektu kerja
Sistem mutu ISO9001


Detail Produk

Tag produk

Google-1Google-2Google-3Google-10Google-11 Google-12

 

Tips:

Kita bisa nyedhiyakake layanan siji-mandeg, bisa nggawe cetakan sing dikarepake,

kirimi aku gambar, aku bakal menehi kutipan sing cocog,

lan nyedhiyani sampeyanlayanan luwih.

Mangga hubungi kita!

Google-4Google-5Google-6Google-7Google-8Google-9

1. sapa kita?
Kita adhedhasar ing Zhejiang, China, wiwit taun 2014, adol menyang Amerika Utara (30,00%), Eropa Kidul (10,00%), Eropa Lor (10,00%), Amerika Tengah (10,00%), Eropa Kulon (10,00%), Pertengahan. Wétan (10,00%), Eropah Wétan (10,00%), Amérika Kidul (10,00%).Ana total 51-100 wong ing kantor kita.

2. carane kita bisa njamin kualitas?
Kanthi pengalaman 13 taun ing nggawe cetakan, kita nyedhiyakake conto sadurunge dikirim kanggo mesthekake yen kualitas nganti standar.

3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
Cetakan, Produk Plastik, Produk Logam, Produk Gigi, mesin CNC, produk khusus

4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita lan ora saka supplier liyane?
Ningbo P&M Plastic Metal Product Co., Ltd. We main nindakake kabeh jinis desain 3d, printing 3d lan cetakan logam plastik perkakas lan produk.Kita duwe insinyur lan pabrik dhewe.
Pasokan siji-mandeg: 3d design-3d printing-mold making-plastic injection

5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, FCA, DDP, DDU;
Mata uang Pembayaran Ditampa: USD, EUR;
Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C, PayPal, Western Union, Escrow;
Basa sing digunakake: Inggris, Cina, Spanyol, Prancis, Rusia


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan