P&M produsen cetakan produk plastik berkualitas tinggi profesional

P&M produsen cetakan produk plastik berkualitas tinggi profesional

Katrangan singkat:

Kita janji Pengalaman nggawe cetakan profesional, layanan sing apik, proses transaksi sing sampurna, sikap kerja sing serius
We gawé Cetakan, prototipe, cetakan injeksi, perakitan produk, percetakan permukaan, nyemprotake integrasi permukaan
Wektu Mold 25 dina kerja
Bahan cetakan P20,2738,2344,718,718H, S136,8407, NAK80, SKD61, H13
Bahan dhasar ABS,PP,PC,PA6,PA66,TPU,POM,PBT,PVC,HIPS,PMMA,TPE,PC/ABS, TPV, TPO,T PR,EVA,HDPE,LDPE,CPVC,PVDF,PPSU.PPS.
wektu produksi 5 dina kerja
Sistem mutu ISO9001


Detail Produk

Tag produk

Google-14Google-15 Google-16Google-17Google-10

Tips:

Kita bisa nyedhiyakake layanan siji-mandeg, bisa nggawe cetakan sing dikarepake, kirimake gambar kasebut,

Aku bakal menehi penawaran sing cocog, lan menehi layanan sing luwih apik.

Mangga kontak sampeyans!

Google-4Google-5Google-6

Tips:

Kita bisa nyedhiyani kabeh cara pangiriman ekspres internasional, lan milih sing paling cocok lan

cara pangiriman express trep miturut timeliness Panjenengan.

Biasane cetakan dikirim dening segara, lan produk dipilih miturut wektu sing dibutuhake.

 

 

 

Google-7Google-8Google-9

 

Q1: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?A: Kita minangka pabrikan lan duwe 2 pabrik dhewe.

Q2.Nalika aku bisa njaluk kuotasi?A: Kita biasane ngutip sajrone 2 dina sawise njaluk pitakon sampeyan.Yen sampeyan banget urgent, monggo nelpon kita utawa marang kita ing email supaya kita bisa Quote kanggo sampeyan pisanan.

Q3.Suwene wektu timbal kanggo jamur?A: Iku kabeh gumantung ing ukuran lan kerumitan produk.Biasane, wektu timbal yaiku 25 dina.

Q4.Aku ora duwe gambar 3D, kepiye carane miwiti proyek anyar?A: Sampeyan bisa nyedhiyakake conto cetakan, kita bakal mbantu ngrampungake desain lan desain gambar 3D.

Q5.Sadurunge dikirim, kepiye carane nggawe manawa kualitas produk?A: Yen sampeyan ora teka ing pabrik kita lan uga ora duwe pihak katelu kanggo pengawasan, kita bakal dadi buruh pengawasan Panjenengan.Kita bakal nyedhiyakake video kanggo rincian proses produksi kalebu laporan proses, struktur ukuran produk lan detail permukaan, rincian pengepakan lan liya-liyane.

Q6.Apa syarat pembayaran sampeyan?A: Pembayaran Mould: 40% simpenan dening T / T ing advance, 30% pembayaran jamur kapindho sadurunge ngirim metu conto nyoba pisanan, 30% imbangan jamur sawise sampeyan setuju conto final.B: Pembayaran Produksi: 50% simpenan ing advance, 50% sadurunge ngirim metu barang final.

Q7: Kepiye carane nggawe hubungan jangka panjang lan apik bisnis kita?A: 1.Kita njaga kualitas apik lan rega sing kompetitif kanggo njamin para pelanggan entuk manfaat kanggo produk kualitas paling apik.2. Kita ngurmati saben pelanggan minangka kanca lan kita kanthi tulus nindakake bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi asale.

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan