Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Ningbo Plastik Metal Products Co., Ltd.

Ningbo P&M PLASTIK METAL PRODUCT CO., LTD dumunung ing Yuyao, sing disebut Mould City, Plastic Kingdom, ing tip kidul Hangzhou Bay Bridge, lor Shanghai, sisih wétan Ningbo Port, nyenyet baris pindho State Road 329 lalu lintas darat, segara lan udhara dadi jaringan kanggo nggampangake transportasi.Kanthi kekuatan teknis sing akeh, metode manajemen ilmiah lan layanan sawise-sales sing apik, produk sing dipercaya banget lan disambut dening para pelanggan saka saindenging jagad.

cc7260ae

Kualitas apik banget

Perusahaan spesialisasi kanggo ngasilake peralatan kinerja dhuwur, pasukan teknis sing kuwat, kemampuan pangembangan sing kuwat, layanan teknis sing apik.

Layanan

Kita bangga ngandhani saben pelanggan manawa perusahaan kita ora kelangan pelanggan wiwit diadegake.
Yen ana masalah karo produk, kita bakal aktif golek solusi lan tanggung jawab kanggo mburi.

Tim Teknis sing kuwat

P&M nduwe sistem pangembangan lan produksi sing luwih apik, kanggo entuk desain cetakan, manufaktur produk plastik lan produksi otomatis.

P&M miwiti bisnis domestik ing 2008 lan mbukak pasar internasional ing 2014, tansah netepi prinsip kualitas pisanan lan wektu sing paling dhuwur.Nalika nyedhiyakake produk kualitas paling apik kanggo para pelanggan, bisa ngoptimalake efisiensi produksi lan nyepetake wektu produksi.

Produk utama kita yaiku desain lan manufaktur cetakan plastik, produk plastik, produk logam.90% produk perusahaan kita diekspor menyang Amerika, Eropa, Jerman, Jepang, Australia, lsp.

P&M netepi pasar-oriented kanggo quanlity gesang lan fokus ing kualitas layanan lan pembangunan terus-terusan saka produk anyar, ditemtokake kanggo netepake citra perusahaan sing luwih apik, lan kanca-kanca ing ngarep lan luar negeri kanggo nindakake sawetara saka sudhut ijol-ijolan bisnis lan kerjasama, nggawe sarwa.

Mangga milih kita lan supaya kita dadi mitra jangka panjang.