Pitakonan

Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Nalika aku bisa njaluk rega?

Kita biasane ngutip sajrone 24 jam sawise njaluk pitakon sampeyan.Yen urgent banget, monggo nelpon kita utawa marang kita ing email supaya kita bakal nganggep priksaan minangka prioritas.

Suwene wektu timbal kanggo jamur?

Iku gumantung ing ukuran jamur lan kerumitan.Biasane, wektu timbal yaiku 25-35 dina.Yen cetakan banget prasaja lan ora ukuran gedhe, kita bisa metu ing 15 dina.

Aku ora duwe gambar 3D, kepiye carane miwiti proyek anyar?

Sampeyan bisa menehi conto, kita bakal mbantu ngrampungake desain gambar 3D.

Sadurunge dikirim, kepiye carane nggawe manawa kualitas produk?

We sing specialized ing produk kualitas dhuwur.Kita duwe QC kanggo mriksa produk sadurunge saben kiriman.Sampeyan bisa teka menyang pabrik kita utawa takon pihak katelu kanggo mriksa.Utawa kita bisa ngirim video kanggo nuduhake proses produksi.

Carane aku bisa mbayar wong-wong mau?

Paypal, Western Union, T / T, L / C sing ditrima, supaya mung supaya kita ngerti sing trep kanggo sampeyan.

Apa aku bisa njaluk diskon?

Ya, kanggo pesenan gedhe, pelanggan lawas lan pelanggan sing kerep, kita menehi diskon sing cukup.

Cara Pangiriman sing kasedhiya?

Miturut segara menyang pelabuhan paling cedhak.

Kanthi udhara menyang bandara paling cedhak.

Miturut express (DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS) kanggo lawang.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?