Kabar

Kabar

  • Cetakan Rotomolding

    Rotational molding, uga dikenal minangka rotasi ngecor, rotasi ngecor, rotary ngecor, etc., punika thermoplastic kothong ngecor cara.Cara iki pisanan nambah bahan mentahan plastik menyang jamur, banjur jamur terus-terusan diputer bebarengan loro sumbu vertikal lan digawe panas, lan mentahan plastik ...
    Waca liyane
  • menang-menang

    NingBo Plastic Metal Product Co., Ltd (P&M) dumunung ing Yuyao, dadi-disebut Mould City, Plastic Kingdom, ing tip kidul Hangzhou Bay Bridge, lor Shanghai, sisih wétan Ningbo Port, nyenyet baris pindho Negara. Dalan 329 ing lalu lintas darat, segara lan udhara dadi jaringan kanggo nggampangake transpo...
    Waca liyane
  • Pengenalan H13 die steel

    1. Lempitan kanggo ngowahi tujuan paragraf iki H13 mati baja digunakake kanggo Pabrik forging mati karo mbukak impact dhuwur, extrusion panas mati, tliti forging mati;die-casting mati kanggo aluminium, tembaga lan wesi sing.Iku introduksi saka H13 air quench hardening panas karya mati baja saka th ...
    Waca liyane
  • Panganggone baja mati No.. 45

    Bagian poros minangka salah sawijining bagean khas sing asring ditemokake ing mesin.Utamane digunakake kanggo ndhukung komponen nul transmisi, ngirimake torsi lan beban bear.Bagean poros yaiku bagean puteran sing dawane luwih gedhe tinimbang diametere, lan umume kasusun saka surfing silinder njaba ...
    Waca liyane
  • Karakteristik baja 718 die

    718 baja cetakan 718 baja cetakan plastik sing diprodhuksi dening Swedia ASSAB nduweni sifat mekanik, machinability, lan teknologi pangolahan sing prasaja, saengga akeh digunakake ing industri pangolahan cetakan lan produksi.Kajaba iku, 718 die baja wis wis hardened kanggo atose 41 ~ 47HRC sawise ninggalake th ...
    Waca liyane
  • Pambuka bahan cetakan P20

    P20 die steel model die welding consumables, paling awal P20, ngiring dening P20H, P20Ni metu siji-sijine.Baja P20 cocok kanggo nggawe cetakan plastik lan bahan mati kanggo logam titik leleh die-casting.Baja iki nduweni kemampuan mesin sing apik lan kinerja grinding pangilon ...
    Waca liyane
  • Apa dhasar cetakan saka cetakan

    Dasar cetakan minangka dhukungan saka cetakan.Contone, ing mesin die-casting, macem-macem bagean jamur digabungake lan tetep miturut aturan lan posisi tartamtu, lan bagean sing ngidini jamur dipasang ing mesin die-casting diarani basis cetakan.Iku kasusun saka ...
    Waca liyane
  • Karakteristik plastik sing diperkuat serat kaca

    Plastik sing diperkuat serat kaca minangka bahan komposit kanthi macem-macem jinis, sifat sing beda, lan macem-macem panggunaan.Iki minangka bahan fungsional anyar sing digawe saka resin sintetik lan serat kaca liwat proses komposit.Karakteristik serat kaca sing diperkuat plastik: (1) G...
    Waca liyane
  • Fitur saka cetakan jotosan

    Saka perspektif produksi produk plastik, cetakan jotosan extrusion digunakake kanggo inflating, cooling, lan mbentuk parison, nalika menehi desainer wangun lan ukuran sing dikarepake.Cetakan jotosan extrusion nduweni karakteristik ing ngisor iki.(1) Extrusion blow molding cetakan, kajaba ...
    Waca liyane
  • Tren pangembangan industri manufaktur cetakan China

    (1) Pangsa pasar saka perusahaan anjog wis tambah, lan konsentrasi industri wis mboko sithik tambah Ing saiki, industri Manufaktur jamur didominasi dening Enterprises cilik lan medium-ukuran, karo nomer akeh, nanging konsentrasi industri kurang.Kanthi pertumbuhan sing terus-terusan ...
    Waca liyane
  • Bidang aplikasi cetakan injeksi

    Cetakan injeksi minangka peralatan proses penting kanggo produksi macem-macem produk industri.Kanthi pangembangan industri plastik kanthi cepet lan promosi lan aplikasi produk plastik ing industri penerbangan, aeroangkasa, elektronik, mesin, galangan kapal lan otomotif, ...
    Waca liyane
  • Karakteristik cetakan injeksi

    Suhu ing cetakan injeksi ora rata ing macem-macem titik, sing uga ana hubungane karo titik wektu ing siklus injeksi.Fungsi mesin suhu jamur kanggo njaga suhu konstan antarane 2min lan 2max, sing tegese kanggo nyegah prabédan suhu saka fluktuasi ...
    Waca liyane