Kothak plastik, bal, sepatu lan pabrik nggawe cetakan liyane

Kothak plastik, bal, sepatu lan pabrik nggawe cetakan liyane

Katrangan singkat:

Kita janji Pengalaman nggawe cetakan profesional, layanan sing apik, proses transaksi sing sampurna, sikap kerja sing serius
We gawé Cetakan, prototipe, cetakan injeksi, perakitan produk, percetakan permukaan, nyemprotake integrasi permukaan
Wektu Mold 25 dina kerja
Bahan cetakan P20,2738,2344,718, S136,8407, NAK80, SKD61, H13
Bahan dhasar ABS,PP,PC,PA6,PA66,TPU,POM,PBT,PVC,HIPS,PMMA,TPE,PC/ABS, TPV, TPO,T PR,EVA,HDPE,LDPE,CPVC,PVDF,PPSU.PPS.
Proses Produksi Gambar audit - analisis aliran cetakan - validasi desain - Bahan khusus - pangolahan cetakan - pangolahan inti - elektroda
mesin - Proses sistem runner - pangolahan lan pengadaan bagean - ditampa mesin - proses perawatan permukaan rongga
- Mode Komplek Die - Kabeh lapisan permukaan cetakan - Plat pemasangan - sampel cetakan - tes sampel - ngirim sampel
Sistem mutu ISO9001


Detail Produk

Tag produk

Google-1Google-2Google-18 Google-17 Google-15

 

Tips:

Kita bisa nyedhiyakake layanan siji-mandeg, bisa nggawe cetakan sing dikarepake, kirimake gambar kasebut,

Aku bakal menehi penawaran sing cocog, lan menehi layanan sing luwih apik.

Mangga hubungi kita!

Google-4Google-24Google-22Google-23Google-25Google-27Google-26

Tips:

Kita bisa nyedhiyani kabeh cara pangiriman ekspres internasional, lan milih sing paling cocok lan

cara pangiriman express trep miturut timeliness Panjenengan.Biasane cetakan dikirim liwat segara,

lan produk dipilih miturut wektu sing dibutuhake.

Google-8Google-9

 

1. sapa kita?
Kita adhedhasar ing Zhejiang, China, wiwit taun 2014, adol menyang Amerika Utara (30,00%), Eropa Kidul (10,00%), Eropa Lor (10,00%), Amerika Tengah (10,00%), Eropa Kulon (10,00%), Pertengahan. Wétan (10,00%), Eropah Wétan (10,00%), Amérika Kidul (10,00%).Ana total 51-100 wong ing kantor kita.

2. carane kita bisa njamin kualitas?
Kanthi pengalaman 13 taun ing nggawe cetakan, kita nyedhiyakake conto sadurunge dikirim kanggo mesthekake yen kualitas nganti standar.

3. apa sampeyan bisa tuku saka kita?
Cetakan, Produk Plastik, Produk Logam, Produk Gigi, mesin CNC, produk khusus

4. kenapa sampeyan kudu tuku saka kita lan ora saka supplier liyane?
Ningbo P&M Plastic Metal Product Co., Ltd. We main nindakake kabeh jinis desain 3d, printing 3d lan cetakan logam plastik perkakas lan produk.Kita duwe insinyur lan pabrik dhewe.
Pasokan siji-mandeg: 3d design-3d printing-mold making-plastic injection

5. layanan apa kita bisa nyedhiyani?
Katentuan Pangiriman sing Ditampa: FOB, CFR, CIF, EXW, FCA, DDP, DDU;
Mata uang Pembayaran Ditampa: USD, EUR;
Jinis Pembayaran Ditampa: T / T, L / C, PayPal, Western Union, Escrow;
Basa sing digunakake: Inggris, Cina, Spanyol, Prancis, Rusia


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan